Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Arxiu Municipal de Puigpunyent

El fons documental de l’arxiu municipal de Puigpunyent va estar situat en el Carrer de la Vila 7, abans que es traslladés al nou edifici de l’ajuntament en 1986. En les obres de condicionament dutes a terme en 1999 les oficines municipals es van traslladar al nucli de Galilea, passant l’arxiu a un guardamobles durant dos anys. En 2001 es va retornar el fons al remodelat ajuntament.

Els treballs de la seva organització es van realitzar en el marc de col·laboració de la Secció d’Arxius i Patrimoni Documental, adscrita al Consell de Mallorca, amb els ajuntaments. Duts a terme per historiadors estudiants contractats es van realitzar en una primera fase durant els anys 2000 i 2001. El personal del Arxiu General va acabar d’organitzar l’arxiu en una segona fase durant el 2001. El 2002 es va revisar l’inventari per a la seva edició.

Tota la documentació es trobava en armaris compactes en la mateixa oficina d’atenció al públic de l’ajuntament. Amb l’organització, es va instal·lar l’arxiu en el primer pis de l’ajuntament, en una sala amb prestatgeries metàl·liques destinada a dipòsit. A causa de les reduïdes dimensions de l’espai, els documents dels últims cinc anys es van situar en els compactes de les oficines.

Durant l’any 2009 es va traslladar l’arxiu al primer pis de la Casa de Cultura, adjacent a l’ajuntament, al carrer Travessia 35.

Horari, segons horari de les oficines municipals. L’arxiu no es pot consultar sense cita prèvia

Darrera actualització, 02.12.2018

direccio-postal C/ Travessia, 35 07194 Puigpunyent

telefon-fax 971 614 455

web-blog http://www.puigpunyent.es

email administracio@ajpuigpunyent.net

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere