Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Casal de Peguera

Casal de Peguera

És un edifici dedicat a la cultura situat en el nucli urbà de Peguera. Aquesta instal·lació disposa de diferents sales: auditori, sala polivalent, sales de tallers, cuina, bar, sala de conferències, despatxos i zona d’ordinadors.

 

L’Auditori té una capacitat per a 326 persones. S’hi poden representar òperes, concerts musicals, obres teatrals i en general, qualsevol proposta relacionada amb les arts escèniques.

Per poder fer ús d’aquest espai us heu de posar en contacte amb el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià (971139181).

Tècnic responsable: Catalina Caldentey

 

La Sala polivalent té una capacitat per a 500 persones (336 persones amb escenari i butaques). La funcionalitat de les seves infraestructures (portes corredisses, barra de bar, mobiliari, escenari) permet que aquest espai pugui ser utilitzat per a realitzar múltiples esdeveniments, des de concerts musicals i obres de teatre fins a sopars, conferències, congressos o cursos de ball.

Per poder fer ús d’aquest espai us heu de posar en contacte amb el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià (971139181).

 

 

direccio-postal C/ Pins 17, 07160 Peguera, Calvià

telefon-fax 971 139 207

web-blog www.calvia.com

email casalpeguera@calvia.com

facebook https://www.facebook.com/culturacalvia/

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *