Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Biblioteca Municipal de Pollença/ Can Llobera

El casal de Can Llobera és el nou espai cultural de Pollença situat en el centre del poble, a la plaça Vella, on hi trobareu la casa museu, la biblioteca municipal Guillem Cifre de Colonya i l’arxiu històric de Pollença.

L’any 2004 l’Ajuntament de Pollença va comprar aquesta casa senyorial representativa d’una família de notables de la segona meitat del segle XIX i principis del XX a la família Llobera. L’edifici s’ha restaurant en dues fases, la primera de les quals es va iniciar a principis del 2013 i va consistir, bàsicament, en canviar la teulada i en adaptar l’edifici per a persones amb discapacitats. Al llarg d’aquesta primera fase també es classificà tot el mobiliari i les peces ornamentals que conformen la casa museu pròpiament dita. En la segona, es van adaptar algunes de les sales de la planta baixa i els porxos per destinar-los a biblioteca, i també algunes sales del segon pis que es destinaran a arxiu.

Can Llobera també acull l’arxiu històric de Pollença, que compta amb els fons més importants de la part forana. La part més rellevant és l’arxiu de l’Orde del Temple i de l’Orde de Sant Joan de Malta.

Horari: de 10 a 13 h i de 16 a 20 h de dilluns a divendres

 

direccio-postal Plaça Vella 7, 07460 Pollença

telefon-fax 971 530 108 (opció 7 Biblioteca)

web-blog http://auxcultura.wixsite.com/biblioteca

facebook https://www.facebook.com/biblioteques.depollenca

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere

2 thoughts on “Biblioteca Municipal de Pollença/ Can Llobera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *