Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Biblioteca Municipal de Puigpunyent

 Biblioteca municipal de Puigpunyent

La biblioteca ofereix :

Un espai tranquil on poder llegir, estudiar, consultar el fons bibliogràfic, consultar internet, wifi,…

Club de lectura a l’escola pública: la nostra escola està distribuida per comunitats, que agrupen 3 cursos. La comunitat dels mitjans la formen els infants de 1r, 2n i 3r d’educació primària, i la comunitat dels grans està integrada pels infants de 4t, 5è i 6è. Així, cada trimestre cada comunitat fa una tertúlia literària sobre la lectura que han triat per aquell trimestre.

Servei de préstec: novel·les, teatre, poesia, infantil, juvenil, còmics, revistes, dvd’s, cd’s… i les darreres novetats.

Préstec interbibliotecari amb el qual podem gaudir del fons de les biblioteques que pertanyen a la xarxa municipal del Consell de Mallorca.

Un espai d’intercanvi de llibres on pots dur els llibres que ja no vols a ca teva i agafar els que t’ interessin.

Activitats: tallers, contacontes,…

Club de lectura: es realitzen tertúlies molt interessants on es comparteixen les diverses opinions sobre un mateix llibre prèviament llegit. Posar en comú els diferents temes que es poden tractar a partir d’una temàtica és realment enriquidor. Sempre ets a temps d’ apuntar-te.

Servei de préstec a domicili: on les persones amb mobilitat reduïda poden sol·licitar llibres, revistes, dvd’s… contactant amb la biblioteca

Els alumnes de primer cicle del CEIP. Puig de na Fàtima visiten setmanalment la biblioteca aprenent a fer-ne ús. Així mateix es fan visites puntuals dels infants de la comunitat dels petits i dels de l’escoleta municipal.

Així mateix, la biblioteca està oberta a col·laborar amb qualsevol altre institució interessada en gaudir dels serveis que s’ofereixen.

 

 

direccio-postal Carrer de Sa Travessia 37 07194 Puigpunyent

telefon-fax 971 616 654

email biblioteca@ajpuigpunyent.net

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *