Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Fundació Carloandrés

La Fundació Carloandrés es va constituir a Eivissa, a iniciativa de la seva viuda Concepció Seguí i dels seus hereus,  el 18 de febrer de 2019. Fruit del desig de l’artista Carloandrés (Sada, La Corunya 1926 – Eivissa, Illes Balears 2018) de llegar part de la seva col·lecció de pintures a la Ciutat on va viure des de 1958, així com de col·laborar a la memòria i l’estudi de la pintura i els pintors a l’Eivissa del segle XX.

El Patronat de la Fundació està format per familiars i amics de l’artista, i contempla la presència de representants del Govern de les Illes Balears, de l’Ajuntament d’Eivissa, de l’Ajuntament de Morella i del Consell d’Eivissa.

La Fundació té dos objectius principals: d’una banda preservar, exhibir i difondre l’obra pictòrica de Carloandrés i d’altra la promoció, l’estudi i la difusió de la pintura eivissenca del segle XX, en tots els seus aspectes i variants. La seu de la Fundació Carloandrés ocupa el seu estudi a Eivissa, lloc on es custodia una part important del seu llegat pictòric, així com el seu arxiu i biblioteca.

Una conversa amb Carloandrés

Una residència virtual del pintor a Art-Xipelag: maig – juliol de 2015

direccio-postal Formentera,1

telefon-fax 670 24 63 26

web-blog http://www.carloandres.eu

email fundaciocarloandres@carloandres.eu

facebook https://www.facebook.com/fundcarloandres/

twitter https://twitter.com/FundCarloandres

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere

4 thoughts on “Fundació Carloandrés

    1. Muchas gracias por tu comentario Manuel. Estamos muy satisfechos de proporcionar contenidos de interés para nuestros seguidores. Quieres comunicar algo al artista? Le haremos llegar tu comentario

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *