Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Cristina Amanda Tur

Més coneguda com CAT, Cristina Amanda Tur és llicenciada en Ciències de la Informació i diplomada en Criminologia Superior, amb diverses especialitats. Va iniciar la seva carrera periodística a Diario de Ibiza, on es va convertir en la responsable de l’àrea de successos i tribunals. Compagina periodisme i criminologia amb la novel·la policíaca, gènere del que pot destacar-se ‘La canción del siciliano’, i llibres sobre casos criminals reals com ‘El hombre de paja. El crimen de Benimussa ‘i’ Sa Penya Blues. El crimen del minusválido’.

En els últims anys s’ha destacat per enfocar la seva tasca periodística cap a la divulgació oceanogràfica i del patrimoni natural i cultural de les illes d’Eivissa i Formentera. Actualment, al costat del fotògraf Joan Costa, té una secció al dominical de Diario de Ibiza anomenada ‘Coses Nostres’ i destinada a aquest treball divulgatiu. Junts han editat ja, també com a part d’aquesta tasca, el llibre ‘101 flors d’Eivissa i Formentera’.

A més de ser la redactora de successos més reconeguda de les illes, és l’autora de dos blocs, de temes policials i articles d’opinió i de temes relacionats amb Eivissa i Formentera, on es pot conèixer la seva feina.

territoriocat.wordpress.com

web-blog territorioibiza.wordpress.com

email territoriocat@gmail.com

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere