Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Diana Bustamante

Nascuda a Madrid, va créixer a Santa Eulària des Riu, municipi de l’illa d’Eivissa d’on sent les seves arrels.

Llicenciada en Belles Arts en la Universitat Complutense de Madrid, en l’especialitat de Gravat Calcogràfic (1994).

El seu llenguatge plàstic part d’una premissa que conjuga el paisatge i els costums locals i que s’expressa en els límits de l’abstracte amb inspiració oriental.

En el seu treball conjunta i interrelaciona tècniques de pintura, dibuix i collage amb les tècniques de gravat al collagraph, monotips i altres tècniques gràfiques.

Ha realitzat exposicions individuals periòdicament i ha estat seleccionada i premiada en certàmens nacionals de gravat i pintura.

En 2019 va ser guanyadora del Premi Vuit d’Agost de pintura del Consell Insular d’Eivissa (Eivissa), primer premi de pintura en la 4t edició del Concurs de Pintura de l’Autoritat Portuària de Balears (Mallorca) al 2013, Esment d’Honor en la 5a edició del mateix certamen i finalista al “II Certamen Nacional de Disseny de segells” de Correos España (2015).

A nivell nacional ha participat en nombroses exposicions col·lectives (Madrid, Mallorca, Eivissa, Alacant, Galícia…) i recentment en la Galeria Índigo d’Eivissa, Galeria Jorge Alcolea d’Eivissa, en la Galeria Marimón i en el Museu d’Art Contemporani de Porreres a Mallorca.

Ha participat en la 1a Mostra Internacional d’artistes espanyols a Taiwan (2015), a la 2a edició del projecte solidari Mata Ombres (Mata Sombras) de la Fundació Vicente Ferrer, Anantapur, a l’Índia al febrer 2019, i recentment en la mostra col·lectiva Baleàrics & Baleàrics Musics en el Museu d’Art Modern d’Orà (MAMO), a Algèria (oct. – nov. 2019)

web-blog www.dianabustamante.es

email info@dianabustamante.es

facebook Diana Bustamante - artista

twitter @DianaBustam_art

instagram @dianabustamante_artista

linkedin https://www.linkedin.com/in/diana-bustamante-11685b64/

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats