Edicions del Despropòsit

Editorial

Ens agrada pensar que no som, ni venim a quedar-nos (potser veni, però ni vidi, ni vici) i que durarem el que hàgem de durar, però la nostra motivació és molt gran. Tenim ganes d’editar els projectes que ens interessen, ens remouen i tenen alguna cosa a dir encara que no entenguem el què, perquè l’important és que sigui dita, més enllà de en quina capella o centre de culte cultural.

Ens podríem considerar una microeditorial o una editorial independent, però quan ho diem en veu alta deixa de tenir gaire sentit. O s’edita o no. Sí, som petits (no podem fer tirades de més de 500 exemplars) però no volem que això ens serveixi d’excusa, ans aprofitar-ne la llibertat que ens dóna.

Espai del despropòsit

L’espai del despropòsit és un espai de creació, llibreria, galeria d’art, coworking, i centre neuràlgic del projecte d’Edicions del despropòsit.

Ens trobam situats a Son Sardinia (C/ Passatemps, 75), a tan sols 10 minuts de Palma, en un entorn tranquil i de fàcil accés en cotxe o en transport públic (metro UIB: aturada Son Sardina; bus EMT: línia 12).

A la nostra nano llibreria hi pots trobar els títols que conformen el catàleg d’Edicions del despropòsit i d’altres títols d’editorials independents.

A la galería del despropòsit hi exposam una mostra de l’obra gràfica dels artistes amb els que col·laboram, però estam oberts a rebre propostes expositives externes.

Pots consultar les condicions del nostre espai de coworking a través del següent enllaç.

A part d’un ús individual de l’espai de coworking, també oferim la possibilitat de fer un ús del nostre espai a grups de treball (associacions, cooperatives, col·lectius), tan per a dates puntuals com de manera regular.

Si estàs interessat/da en una plaça a la nostra oficina compartida posa’t en contacte amb nosaltres: edicions@desproposit.cat.

L’Espai del despropòsit està obert al públic de dimarts a dijous de 10h a 14h i de 16h a 20h i els divendres de 11h a 14h i de 16h a 20h.

   

 

direccio-postal c/ Passatemps 75. 07120 Son Sardina

telefon-fax 669 677 224

web-blog www.edicionsdeldesproposit.cat

email edicions@desproposit.cat

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

rescat menorca

rescat menorca
gcib
magdalena_mascaro
Cultura Calvia
Tracalics
Horacio Sapere