Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

EnSiola

Sobre Ensiola

Quan fundàrem Ensiola Editorial, l’any 2003, ja era ben present en el panorama editorial català la tendència a la concentració de segells en grans grups. L’evolució d’aquest panorama ha desembocat en un escenari que en alguns trets desprèn aromes de monopoli. La crisi econòmica general i l’específica del sector contribueixen finalment a esbossar una situació només transitable amb un compromís irreductible amb la cultura del país, que és com dir amb un dels eixos sense els quals el país quedaria immobilitzat.

La nostra voluntat de ser ha superat i supera moments de dificultat extrema, però en cap cas hem deixat de mantenir el rumb vers la millora, en quantitat i en qualitat, de la nostra oferta editorial.

Entenem Ensiola com un univers literari en el qual tenen cabuda aquelles obres que aporten valors al nostre catàleg, sense distinció de gènere, època o cultura d”origen. La nostra independència ens atorga aquest privilegi, al qual no volem renunciar. De la mateixa manera, mantenim un modus operandi que ens permet dedicar tota l’atenció a cadascuna de les nostres publicacions, que és com dir que mantenem un vincle més personalitzat amb el lector -el qual sempre hem escoltat des de molt a prop.

telefon-fax 971 580 051

web-blog www.ensiola.cat

email imuro@imuro.com

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *