Francesc Mesperuza Rotger

Francisco Mesperuza Rotger (Bilbao, 1961) és llicenciat en Geografia i Història per la UNED, amb dos premis estatals de curs del seu Consell Social. Ha treballat en teatre, premsa escrita, ràdio i televisió, sobretot en informació cultural. Ha estat col·laborador de La Vanguardia, L’Aventura de la Història i Descubrir el Arte, entre altres publicacions, així com autor de llibres de temàtica històrica, artística i teatral.

És professor-tutor del Centre Associat de la UNED-Illes Balears. També és coordinador del suplement de Cultura Bellver i crític teatral de Diario de Mallorca, col·laborador de Primer Acte i director del programa de llibres Cotiledònia de Ona Mediterrània.

Ha participat en les Converses Literàries de Formentor i ha coordinat el volum col·lectiu Albert Camus i les Balears, així com cursos, col·loquis i cicles de projeccions i conferències sobre Albert Camus, Julio Cortázar i Gabriel García Márquez, Creació, comunicació i política, Guerra Civil i Narrativa i els Cavallers Templaris.

 

telefon-fax 690 23 05 70

email frotger@hotmail.com

facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100005512126234

twitter @FrancescMRotger

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

rescat menorca

rescat menorca
gcib
magdalena_mascaro
Cultura Calvia
Tracalics
Horacio Sapere