Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

M-SONA Festival

M-SONA Festival de Música Tradicional Popular de Menorca
esbastioEl Festival, organitzat per l’associació cultural Es Bastió de s’illa, neix l’any 2010 com a únic festival de música menorquina amb la intenció de perdurar en el temps com un referent de la música tradicional popular de Menorca.

La finalitat principal que va moure la seva creació és contribuir a la difusió i preservació de la música tradicional popular de Menorca.

Amb quatre edicions ja celebrades del Festival, el projecte continua el seu camí cada edició amb més confiança i solidesa. Amb un públic que arriba als prop de 2200 espectadors, l’organització del Festival es supera cada any dissenyant programes d’activitats més diverses i riques que van des dels tradicionals concerts de música menorquina a l’organització xerrades, tallers sobre música i dansa menorquina a escoles amb un quadern didàctic o d’exposicions d’instruments tradicional en la tercera edició o de gran part dels treballs musicals enregistrats sobre música menorquina.

Des de la tercera edició el Festival ha retransmès en directe tots els seus concerts en directe per streaming a Internet.

L’any 2015 el Festival celebrarà la seva cinquena edició.

http://m-sonafestival.es/

 

 

facebook_2x2 twitter youtube

 

Entrevista a José Manuel García (President d’Es Bastió de s’illa) sobre el 4t M-SONA Festival

 

email m-sonafestival@hotmail.es

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *