Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Tracalics S.L Gestió de la Cultura

Tracalics S.L Gestió de la Cultura

 

TRACALICS S.L. és una empresa de gestió i management cultural que ofereix als seus clients un ventall de serveis dins el marc de la cultura, l’art, l’edició d’obres literàries i els espais de treball, difusió  i expositius.

Aquests serveis són: formació, coaching i representació per artistes, espais de treball, espais expositius, coworking, workshops, gestió de xarxes socials, community manager, gestió i disseny de projectes, publicacions, catalogació del patrimoni, captació de recursos i exposicions. Treballem amb iniciatives dins el marc de la Responsabilitat social corporativa Treballem en coworking amb professionals de prestigi de les quatre Illes Balears i amb artistes i escriptors nacionals i internacionals Alguns dels projectes desenvolupats són:

espaifleming esp@iart

esp@ifleming (1)

L’espai, disposa de 185 metres quadrats dividits en quatre espais principals: un hall; accés i sala d’exposicions per a fins trenta obres de mitjana grandària – o més i si és obra petita – dotat amb rails, vitrines i tiges per a les exposicions; sala de reunions per a fins a quinze persones o tallers i conferències fins a vint i cinc, amb pissarra i projectors; una petita cuina amb cafetera.

La sala de reunions es lloga independentment per a tallers, classes o activitats de qualsevol tipus, així com es cedeix de forma gratuïta per a aquelles activitats culturals que ho hagin de menester.

 En aquests moments de crisi, quan més de la meitat dels/les professionals de la cultura passen per moments difícils, quan la crisi econòmica i social ha disparat l’atur i artistes, músics/ques, actors/rius, formadors/es i gestors/es culturals ho tenim més difícil que mai, [esp@ifleming]* cedeix de forma gratuïta les seves instal·lacions a tots aquells que ho hagin de menester, i vulguin sortir de ca seva per a engegar un projecte de futur o simplement fer networking i relacionar-se per aconseguir un treball o desenvolupar un projecte. Igualment es cedeix l’espai de forma gratuïta a les associacions culturals o professionals per a les seves activitats, tot respectant un calendari establert.

Vos convidem a tots/es a visitar el nostre/vostre espai, a on vos convidarem a un cafè i vos ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans.

Finis Africae Green

Finis Africae Edicions

Prestam serveis editorials.

 

L’estrella dels vents. Una història sobre Jafudà Cresques” de Iolanda Bonet, ill·lustrada per Gabriel Lissowski

“Joan March Ordinas. Anècdotes, llegendes i fets curiosos” d’Honorat Bauçà Roig. Palma 2016

Can Bonico Art

Sala d’exposicions, art i cultura, gestionada per Tracalics. Gestió de la Cultura.

Exposicions, activitats culturals i concerts del 10 de maig al 30 d’octubre.

 

Exposicions i comissariats

Organitzem exposicions tant a espaifleming esp@iart com a qualsevol altre indret. Hem organitzat, per exemple:

Density of thime. del fotògraf polonès Maciej Zápior.  Fotografies solarigràfiques fetes a Mallorca. Es tracta de la primera vegada que aquesta novedosa tècnica fotogràfica s’exposa a Mallorca.

 

Altre món, submón. del fotògraf argentí, resident a Mallorca, Oscar Pipkin. Una sèrie de 27 fotografies submarines presses al mar de Mallorca. Una visió diferent del fons de la mar amb una perspectiva purament gràfica i un enfocament estètic i artístic diferent. L’exposició itinerarà al larg d’aquest any. La primera exposició s’ha fet a la Sala d’Art de l’Hotel Can Bonico del 17 de maig al 8 de juny.

 

Coworking Cultural de les Illes Balears (CowCultIB)

Participam al Coworking de la Cultura de les Illes Balears, amb un conjunt de professionals illencs de la gestió cultural. El CowCultIB és un projecte de treball col·laboratiu basat en col·laborar i compartir des de les xarxes socials i les noves tecnològies creant un espai de treball virtual, i trencant les barreres geogràfiques a les Illes. Dins aquest projecte s’enquadra l’Observatori de la Cultura de les Illes Balears. Art-Xipèlag a on Tracalics n’es un dels impulsors.

El CowCultIB anirà desenvolupant altres projectes d’abast comunitat autònoma a mida que consolidi aquest projecte inicial.

Xarxes Socials

Som administradors dels nostres perfils, i també d’altres projectes i o artistes. A títol d’exemples:

Horacio Sapere    https://www.facebook.com/pages/Horacio-Sapere

Carloandrés         https://www.facebook.com/pintorcarloandres/

 

 

I moltes altres col·laboracions!!

Contacte

Ens trobaràs a les Xarxes socials Tracalics S.L.

 

I si ens vols venir a conèixer personalment, estam a:

Plaça Alexander Fleming, 17  07004 Palma

Tel: +34 971917888 o mòbil 670 246 326  

tracalics [arrova] gmail.com

direccio-postal Pl. Alexander Fleming, 17 07004 Palma

telefon-fax 971917888

web-blog www.espaifleming.com

email tracalics@gmail.com

facebook https://www.facebook.com/espaifleming/

twitter https://twitter.com/espaifleming

Nova cerca Tornar a la cerca

Destacats

Cultura Calvia
Horacio Sapere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *