Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Erwin Bechtold exposa al Roser de Ciutadella de Menorca

REDACCIÓ, 04.09.2017. Des de l’11 d'agost fins al 30 de setembre de 2017 la Sala Municipal del Roser de 
Ciutadella de Menorca acull una exposició on es pot veure una àmplia selecció de les obres de l'artista 
Erwin Bechtold, que fins ara no havia exposat mai a l’illa de Menorca.

L’exposició ha estat comissariada per Luis Germán Socías Cerdà i està coproduïda per la Conselleria de Cultura del Govern Balear conjuntament amb el Consell Insular d’Eivissa, el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca.

La raó de la participació del Consell d’Eivissa en aquesta producció és l’íntima relació de l’artista alemany amb l’illa d’Eivissa, que visità per primera vegada l’any 1954 i on s’hi instal·là definitivament l’any 1958. Aquell any, Bechtold comprà una casa a Sant Carles, can Cardona, on segueix vivint. A Eivissa, Bechtold va ser cofundador del Grup Eivissa 59 juntament amb Erwin Broner, Hans Laabs, Katja Meirowsky i d’altres artistes.

“Erwin Bechtold, ha desenvolupat la seua vida personal i la seua dilatada trajectòria artística a Eivissa, on porta ja vivint 59 anys. Reconegut, admirat i respectat, pròxim a complir els 92 anys segueix treballant de manera activa amb la mateixa força creativa que en els seus inicis” ha explicat el conseller d’Educació, Cultura, Patrimoni, Esports i Joventut, David Ribas, qui ha senyalat que per “el Consell Insular d’Eivissa és un orgull coproduir aquesta primera exposició a Menorca d’un eivissenc d’adopció com Erwin Bechtold, amb qui Eivissa estarà sempre en deute per la seua contribució a les arts plàstiques d’aquesta illa i pel seu mestratge”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *