1. Esdeveniments
  2. Cultura Popular

Views Navigation

Esdeveniment Views Navigation

Avui

“DIÀLEGS ENTRE TRES” / Cartes

Ca n'Oleo Carrer de l'Almudaina, 4,, Palma

Cartes de Pau Faner, Josep Maria Llompart i Francesc de Borja Moll. (2ª edició actualitzada)

XIV Primavera de Cultura

Formentera

XIV Primavera de Cultura Activitats programades pel mes de març 15 de març: Presentació del llibre "La revolució de les formigues", de Teresa Saborit, a càrrec de l'autora i Neus Costa. A la Biblioteca Marià Villangómez, a les 20 h. 21 de març: Dia Mundial de la Poesia, amb poetes i glosadors de Formentera. Hi […]

Jornades de Patrimoni Inmaterial, Temps de Festa

Sala d'actes de la Misericórdia Pl. Hospital 4, Palma

Entre altres, s'estudiarà l'evolució de les festes declarades d'interès cultural, el paper de la dona en la festa popular, les reivindicacions polítiques i la construcció identitària, i la relació entre religiositat i neofesta.

Escriptures femenines que ho canviaren tot: Antònia Vicens i Maria Antònia Oliver.

Edifici Sa Riera (UIB) c/ Miquel dels Sants Oliver 2, Palma

Cloenda del cicle "De Llompart als nostres escriptors" Cicle de literatura moderna a les Illes Balears En el marc de l'any Llompart 2018 Sebastià Portell conduirà aquesta sessió dedicada a dues grans escriptores: Antònia Vicens i Maria Antònia Oliver. Es Llegirà: "Vocabulari Privat" i "Amor de cans"

“Viaje al más allá”

Finca pública Galatzó Carretera Es Capdellà a Galilea km. 2,2, Calvià

Escrit i conduït per Carlos Garrido, amb la participació de l'actriu Carme Serna. Què és el més enllà? Com han imaginat les diferents cultures aquest misteriós univers al llarg de la història? Viaje al más allá és una recreació del més enllà a partir de textos de Grècia, Roma, l'Edat Mitjana...S'hi expliquen aquestes visions fantàstiques […]

15€

Presentació d’ “El Pitiús 2020”

Biblioteca Municipal d'Eivissa Can Ventosa Av. Ignasi Wallis, Eivissa

La presentació serà a càrrec de la directora del mateix almanac, Marga Torres, i Felip Cirer, director de l'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera.