1. Esdeveniments
  2. Història

Views Navigation

Esdeveniment Views Navigation

Avui

Talaies i talaiots de les illes balears / Un cant pels drets humans

Se celebrarà el 12 de gener a Mallorca i, com a novetat, a les Pitiüses, Menorca i a punts de la Mediterrània. Una iniciativa per a reivindicar el patrimoni històric i en defensa dels drets humans.Encesa i cant a les 13 h i segona encesa a les 18:15 h.

“El Document del mes” al saló d’actes de l’arxiu.

Arxiu del Regne de Mallorca c/ de Ramon Llull 3, Palma

El document que presentarà el Sr. Ricard Urgell Hernández, director de l'arxiu, serà: El Contracte Sant de l’any 1405 i la Universal Consignació. L'activitat és gratuïta, prèvia inscripció al correu arm@arxregne.caib.es o al telèfon 971177340.

Exposició “Focus II”

MACE Museu d'Art Contemporani d'Eivissa R. Narcís Puget, s/n · Dalt Vila, Eivissa

En aquesta exposició es mostren les adquisicions recents del museu i una selecció de materials arqueològics en estudi (s. VI a.C. - s. X-XII d.C.) trobats durant les obres d'ampliació del museu. Inauguració 4 d'abril a les 20:00h.

Exposició: Erato, musa de la poesia amorosa i Clio, musa de la història.

Museu d'Història de Manacor Carretera Manacor-Cales de Mallorca, km. 1,5, Manacor

Visita comentada a l’exposició de Miquel Brunet a càrrec de la presidenta a l’Associació d’Amics del Museu, M. Esperança Nicolau. Taquilla inversa (aportació voluntària un cop acabat l’espectacle). Hi haurà servei de refresc.

“Viaje al más allá”

Finca pública Galatzó Carretera Es Capdellà a Galilea km. 2,2, Calvià

Escrit i conduït per Carlos Garrido, amb la participació de l'actriu Carme Serna. Què és el més enllà? Com han imaginat les diferents cultures aquest misteriós univers al llarg de la història? Viaje al más allá és una recreació del més enllà a partir de textos de Grècia, Roma, l'Edat Mitjana...S'hi expliquen aquestes visions fantàstiques […]

15€

Exposició “Any Bennazar” al COAIB

Seu de COAIB Can Llaneres, c/ de Pere Tur 3, Dalt Vila, Eivissa

El COAIB, dins el marc de les activitats proposades per donara a coneixer l’obra de l’arquitecte Gaspar Bennazar, presenta aquesta exposición monográfica, que inclou dibuixos originals i documentación inèdita de les seves obres més interessants.

“100 anys de glamour”

Museu de Mallorca C/ Portella 5, Palma

Art i Moda. Un diàleg de la col·lecció Antoni de Montpalau amb el Museu de Mallorca Inauguració dijous 31 d'octubre a les 19.00