Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

«Espai Reverb» a la Fira del Llibre de Palma

REDACCIÓ PALMA 05.06.2015

«Espai Reverb» a la Fira del Llibre de Palma és, un any més la col3laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana amb la Fira del Llibre de Palma, que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca del 29 de maig al 7 de juny a la Rambla. Enguany l’AELC hi presentarà un dels actes que clouran la Fira, l’«Espai Reverb», que tindrà lloc a l’escenari de la Rambla el diumenge 7 de juny a les 12:00h.

Consisteix en la presentació i lectura, per part dels propis autors, de novetats literàries publicades després de la darrera Fira del Llibre. Els autors convidats disposaran d’uns deu minuts per a fer ressonar la seva obra. De Mallorca hi participen Joan Guasp, que presentarà l’obra de teatre La Coca-Cola calenta (Ed. Pont del Petroli) acompanyat de l’actor Joan Sàlvia; Joan Perelló amb el recull de poemes L’atles deshabitat (AdiA Ed.) i M. Antònia Massanet, amb el seu llibre de poemes Kiribati (AdiA Ed.). El menorquí Pere Gomila hi participarà amb el seu darrer recull poètic, Geografies del vent (Ed. Arrela), i l’eivissenca Agnès Vidal vindrà amb els microcontes i narracions breus del seu llibre Tautologia (Publ. de l’Aj. de Mislata), Premi de Literatura Breu Vila de Mislata de 2014. De fora les Illes, l’AELC ha convidat el berguedà Jordi Cussà, que presentarà la seva darrera novel·la, Formentera Lady (Ed. LaBreu).

Laia Martinez i Lopez, vocal de l’AELC per Mallorca, presentarà els autors, i hi haurà una selecció musical mentre els assistents prenen una cervesa artesana cortesia de Cervesa des Pla.

Consulteu en aquest enllaç la pàgina d’«Espai Reverb» per saber més sobre l’acte i els participants! https://www.facebook.com/events/713512558759532/

En aquest enllaç trobareu més informació sobre la Fira: http://www.llibretersmallorca.cat/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *