Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Espectacles infantils per Nadal als teatres Xesc Forteza, Catalina Valls i Mar i Terra

REDACCIÓ PALMA, 19.12.2016. La Regidoria de Cultura organitza un programa teatral i musical 
per a tots els públics del 23 de desembre al 4 de gener

Els teatres municipals acolliran aquest Nadal un ampli programa de teatre infantil i juvenil que començarà el 23 de desembre i s’estendrà fins al 4 gener. Aquest programa, organitzat per la Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, inclou els següents espectacles:

Moixonies nadalenques

23 de desembre i 4 de gener a les 17 h. (0 a 2 anys) i 18.30 h. (3 a 6 anys)  – Teatre Municipal Mar i Terra.

Espectacle amb cantarelles i jocs. Els recursos visuals, el moviment, el llenguatge i el joc ajuden tota la família a despertar la curiositat, les ganes d’explorar la música de diferents estils i gaudir-ne.

Trencaclosques en concert

30 de desembre a les 18 h. Teatre Municipal Catalina Valls.

El grup d’animació infantil Trencaclosques barreja a les seves actuacions les cançons amb petits números de clown.

El llibre de la selva, de Teatrix

27 i 28 de desembre a les 19 h. Teatre Municipal Catalina Valls.

Un espectacle tremendament divertit, musical i animal, molt animal. Després de ser abandonat a la selva, una família de llops cria al cadell humà Mowgli, però amb l’arribada del tigre més perillós: Shere Khan, Mowgli corre perill ja que el temible tigre ha promès eliminar tota amenaça humana. Així que a Mowgli, tot i que no vol, no li queda més remei que abandonar l’única llar que ha conegut. L’acompanyaran Bagheera, la pantera i l’ós Baloo. Pel camí trobaran tota classe d’aventures i perills.

La fada despistada presenta La màgia d’en Cotonet

29 i 30 de desembre a les 12 h. Teatre Municipal Xesc Forteza

Una història nova de la Fada despistada i els Somiatruites amb molta música en directe i diversió per a tota la família. És la història de com es varen conèixer la Fada Despistada i en Cotonet, un núvol petit o poruc, que el que millor fa és plorar, i una fada que no sap cantar i bastant despreocupada.

Peter Pan, el Musical, de Miquel Brunet

2, 3 i 4 de gener a les 19 h. Teatre Municipal Xesc Forteza

Aquesta nova versió escrita i dirigida per Rafel Brunet, ens portarà al País de Mai Més on els nens riuran, s’emocionaran, ballaran i cantaran, i on els més grans podran tornar a la d’infantesa i creure de nou amb les fades. Una visió nova dels personatges, amb música original de Jaume Carreras composta expressament per a l’obra. Amb efectes especials, canvis de decorat, vestuari espectacular, vols aeris… i sobretot diversió assegurada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *