Cargando Eventos

« All Eventos

Exposició Mireia Sallarés

17/09/2020 - 06/01/2021

Col·laboració amb el teatre municipal Catalina Valls.

Una recull dels seus treballs que inclouran Las Muertes Chiquitas i Com una mica d’aigua al palmell de la mà.

L’exposició està en procés de conceptualització, estarà concebuda expressament  per la Planta Noble del Casal Solleric i anirà acompanyada d’un extens programa d’activitats que reflexionarà sobre l’amor des del feminisme.

L’obra de Mirei Sallarès té un clar compromís polític i social, les seves obres posen l’accent en col·lectius de dones i en històries reals de persones d’arreu del món ―incloent-hi França, els Estats Units, Mèxic, Veneçuela o Sèrvia―, sovint vinculades a qüestions d’estrangeria i d’adaptació a contextos aliens. L’artista analitza el món com a estrangera, fent servir intervencions i entrevistes en l’espai públic o altres tipus de suport per reflexionar sobre conceptes com la veritat, la violència, el plaer, la memòria l’estatus o l’amor. A través de la incursió documental, Sallarès dona veu a les persones que implica en les seves obres.

Mireia Sallarès es va formar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i en cinema a la New School University i a la Film & Video Arts de Nova York. Treballa com a realitzadora independent de documentals i viu en trànsit entre Barcelona, Mèxic DF i altres ciutats, on du a terme els seus projectes artístics. Sallarès utilitza el vídeo com una via d’investigació antropològica i sociològica, però també com un instrument narratiu capaç de produir relats a partir de la complexitat de la realitat.

Artista Mireia Sallarès

Comissària Joana Massó

Planta Noble

Detalles

Comienza:
17/09
Finaliza:
06/01/2021
Categoría del Evento:

Local

Casal Solleric
Passeig del Born, 27
Palma, Illes Balears 07012 Espanya
+ Google Map

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Vols afegir algún esdeveniment/acte a l'agenda?

Formulari d'inscripció

Destacats

La setmana cultural

Agenda cultural
49465
DD
días
:
HH
horas
:
MM
min

Proximament