Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La lluna en vers 2020

26/06/2020 - 27/09/2020

AFORAMENT

D’acord amb les recomanacions sanitàries, s’han recalculat els aforaments a fi de poder  garantir que el públic tingui seient assignat i respectant la distància de 2 metres  respecte d’altres persones. Els càlculs s’han realitzat prenent en consideració les mesures recomanades en la Fase 2  de l’Estat d’Alarma (situació actual), independentment que en fases futures es  recomanin mesures menys restrictives.
Tots els seients i altres elements que formin part del mobiliari de les activitats seran degudament desinfectats prèviament a cada concert.

 

VENDA D’ENTRADES

Com és habitual, la venda d’entrades (o reserva, en cas d’activitats d’entrada gratuïta) es realitzarà a través de venda en línia en el web del projecte www.lallunaenvers.cat. Els preus d’entrada són variables en funció de les característiques de cada espectacle: des d’espectacles gratuïts fins preu d’entrada de com a màxim de 15€. S’estableixen preus una mica superiors en el cas d’entrades a taquilla el mateix dia de l’espectacle. S’habilitarà servei de taquilla 1 hora abans de cada concert,  amb la restricció que només es podran adquirir les entrades amb pagament amb tarja contactless. Així mateix, s’han previst diverses opcions d’abonament per facilitar l’adquisició conjunta d’entrades a un preu beneficiós per al públic.

 

PUBLIC

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, si bé cal especificar que no d’espectacles familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Podran accedir als espectacles les famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.

 

ACCÉS

D’acord amb les mesures sanitàries vigents, s’estableixen nous protocols d’accés als recintes on tindran lloc els concerts.  Per accedir caldrà formar cua per ordre d’arribada, respectant les distàncies interpersonals. És obligatori dur mascareta per accedir al recinte, així com utilitzar-la durant els desplaçaments en ell. L’ús de la mascareta no és obligatori durant el concert, un cop que el públic estigui ja assegut en els respectius seients, però sí que es recomana a fi d’augmentar  les mesures preventives.  En l’accés al recinte s’ubicarà un punt d’higiene personal (amb gel hidroalcohòlic), que és d’obligatori compliment per poder accedir al concert.  La validació de l’entrada es realitzarà per mitjà digital. Caldrà que el públic dugui el codi QR de l’entrada adquirida i el mostri al personal de control d’accés per a la seva validació, ja en format imprès o (preferiblement) mostrat en la pantalla del telèfon o dispositiu mòbil.  En tots els recintes de concert hi haurà habilitat servei de bany, al qual es podrà accedir respectant unes senzilles normes d’higiene i prevenció. En tot cas, es recomana minimitzar l’ús dels banys, si no és indispensable.

SERVEIS ADDICIONALS

Com és habitual en les activitats de La Lluna en Vers, s’ha previst servei de maridatge de vins en alguns concerts, gràcies al patrocini del celler Vins Nadal de Binissalem. També hi ha habilitat servei de bar per a les activitats programades a Sant Joan i Santanyí. El servei d’aquestes consumicions es realitzarà prenent totes les mesures higièniques i preventives pertinents .

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA

Mostra els detalls

Inici:
26/06/2020
Finalització:
27/09/2020
Categories d'Esdeveniment:
, ,

Recinte

Illes Balears Espanya

Organitzador

Fundació Mallorca Literària
Telèfon:
971 886 014
Correu electrònic:
villalonga@mallorcaliteraria.cat
Lloc web:
Visualitza el lloc web de Organitzador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols afegir algún esdeveniment/acte a l'agenda?

Formulari d'inscripció

Destacats

All Day

Week of Esdeveniments