Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

L’objecte del Vincle

28/05 - 31/08

L’objecte del vincle agrupa un seguit de projectes artístics que intervenen en els modes de vida en comú a partir de ponderar l’activitat dels objectes. Tecnologies que s’identifiquen amb l’artesania, els mitjans tradicionals de l’art i fins i tot mitjans declarats obsolets veuen actualment renovat el seu interès en tant que actius a l’hora d’articular col·laboracions amb comunitats de diferent tipus, intercedir en les rutines instituïdes i propulsar modes alternatius d’organització i de pensament.

Cap alternativa social resulta avui en dia creïble sense reconèixer-se la centralitat que l’agència material ocupa en les nostres vides. Enfront d’un humanisme caduc que comprenia l’emancipació com una tasca que sols concerniria als humans, amb el pensament polític i ecològic actual es crida l’atenció sobre la necessitat de reconsiderar el rol que tenen els objectes a l’hora de sustentar els modes de vida i engendrar formes de consciència.

L’objecte del vincle presenta diferents escenaris amb què l’especulació en la interioritat dels objectes va donada de la mà de la capacitat d’aquests mateixos per mobilitzar relacions socials, així com desplegar xarxes de col·laboració àmplies amb què comprometre tan a actors humans com no-humans en processos emergents. Es cerca, així, generar noves perspectives pel treball amb controvèrsies que concerneixen al medi ambient, els moviments migratoris, la gentrificació urbana, la memòria històrica, així com les múltiples cares del colonialisme, tot soscavant-se aquestes des de la seva base material.

Comissari Oriol Fontdevila

Rossella Biscotti, Documentary Embrodery Office, Lara Fluxà, Rosalind Fowler, Lola Lasurt, Ella Littwitz, Alba Mayol Curci, Minipogon, Duen Saachi, Rubén Verdú, Teresa Solar, entre d’altres

Planta Noble 

Detalls

Inici:
28/05
Finalització:
31/08
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Casal Solleric
Passeig del Born, 27
Palma, Illes Balears 07012 Espanya
+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols afegir algún esdeveniment/acte a l'agenda?

Formulari d'inscripció

Destacats

Propers esdeveniments

Agenda cultural

rescat menorca

rescat menorca