Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Exposen a Llucmajor els projectes que han optat al concurs d’idees per al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

Toni Catany. Foto Adrià Pujol
REDACCIÓ PALMA, 15.03.2018. El Govern exposa a Llucmajor, AL Claustre de Sant Bonaventura, els
projectes que han optat al concurs d'idees per al Centre Internacional de Fotografia Toni 
Catany.

El Govern, a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, obre al públic l’exposició de projectes presentats al concurs d’idees per a la construcció del futur Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, a Llucmajor. La mostra de panells es podrà visitar des d’aquest mateix divendres 16 de març i fins al pròxim 31 de març al Claustre de Sant Bonaventura, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, la Fundació Toni Catany i l’Ajuntament de Llucmajor.

A la inauguració hi assistiran, per part del Govern, Bel Busquets, vicepresidenta i conselllera d’Innovació, Recerca i Turisme; Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports, Catalina Cladera, consellera d’Hisenda i Administracions Públiques; i Antoni Sansó, director general de Turisme, a més de Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, i el batle de Llucmajor, Gregori Estarellas. També hi seran presents els responsables del projecte que ha quedat primer, així com el segon i tercer lloc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *