Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Fanny Tur pren possessió com a nova Consellera de Cultura, Participació i Esports

Fanny Tur
REDACCIÓ PALMA, 10.04.2017. L'eivissenca Fanny Tur ha pres possessió aquest matí com a nova 
Consellera de Cultura, Participació i Esports.

L’eivissenca Fanny Tur ha pres possessió aquest matí a les 10.30 hores, com a nova Consellera de Cultura, Participació i Esports, en el decurs de la corresponent cerimònia protocol·lària a la capella del Consolat de la Mar. La cerimònia ha comptat amb l’assistència del Govern en ple, encapçalat per la presidenta Francina Armengol.

Entre les persones que l’han acompanyat destacar a l’Alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el regidor de Cultura del mateix municipi Pep Tur, amb els que feia feina com a funcionària la nova consellera. També molts d’eivissencs residents o no a l’illa s’han volgut atracar a desitjar-li un bon començament de mandat.

Entre el nombrós públic assistent hem pogut veure polítics i personatges de la Cultura de l’Illa que han volgut acompanyar la nova consellera a la seva presa de possessió. La presidenta Armengol ha dirigit unes paraules al públic assistent, tot donant la benvinguda al Govern a la nova Consellera. La presidenta ha tingut un emocionat record cap a la socialista i ex ministra de Defensa Carmé Chacón que va morir ahir de forma sobtada.

La nova consellera ha volgut agrair la feina de l’equip que l’ha precedit i ha marcat les seves prioritats, entre les quals es troben els Arxius, encapçalats per l’Arxiu del Regne de Mallorca, i la finalització del Pla de Cultura.

 

3 thoughts on “Fanny Tur pren possessió com a nova Consellera de Cultura, Participació i Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *