Fira B! fa un acord d’intercanvi amb el circuit de música portuguès «OuTonalidades 2018»

REDACCIÓ PALMA, 09.01.2018. Fira B! fa un acord d'intercanvi amb el circuit de música portuguès
OuTonalidades 2018. Oberta la convocatòria d’inscripcions per a “OuTonalidades 2018, Circuito 
Português de Música ao Vivo”

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics, ha arribat a un acord amb d’Orfeu, l’associació organitzadora del circuit de música en viu de Portugal OuTonalidades 2018, per fer un intercanvi amb Fira B!, en virtut del qual alguns artistes de les Illes Balears tendran l’oportunitat de tocar a Portugal i un grup portuguès es desplaçarà a Palma. Aquesta col·laboració s’emmarca en l’objectiu de l’Institut d’Estudis Baleàrics de donar a conèixer la cultura i els artistes balears fora de l’arxipèlag i potenciar els intercanvis culturals.

Fins al 31 de gener tots els grups de música interessats de les Illes Balears poden inscriure’s a la 22a edició del circuit de música en viu de Portugal OuTonalidades 2018, que tindrà lloc entre el 21 de setembre i el 21 de desembre d’enguany.

Les inscripcions s’han de fer en línia (http://www.dorfeu.pt/outonalidades). L’Institut d’Estudis Baleàrics ofereix suport i ajuda a aquells grups que hi vulguin participar.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *