Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

El Govern aprova la dotació de 19 llocs de feina per a la Conselleria de Cultura  

Museu de Menorca
REDACCIÓ PALMA, 22.07.2017. 12 són per als equipaments culturals, 1 per a la Illes Balears Film Commission i la
resta per a Participació i Memòria Democràtica i altres serveis. Atendrà la falta de serveis, com la sala 
d’investigadors, i la catalogació de béns, i permetrà l’ampliació d’horaris d’obertura

 El Govern de les Illes Balears ha aprovat aquest divendres dotar pressupostàriament dotze llocs de treball adscrits a la Direcció General de Cultura de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, els quals són: dos ordenances a l’Arxiu del Regne de Mallorca; un tècnic/a de grau mitjà i un ordenança al Museu de Mallorca; dos auxiliars a la Biblioteca Pública de Palma; un tècnic superior especialitzat en informàtica i un ordenança a la Biblioteca Pública de Maó; un restaurador especialitzat en conservació i restauració d’arqueologia i un tècnic de grau mitjà en geografia i història o belles arts al Museu de Menorca; i un tècnic de grau mitjà en geografia i història o en belles arts a més d’un administratiu al Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera.

Des de fa anys, els equipaments públics reclamen més personal per poder realitzar tasques de catalogació i tractament dels seus fons i poder millorar l’atenció al públic. Des de la Conselleria s’és conscient que s’ha de continuar ampliant la plantilla de manera progressiva en col.laboració amb Funció Publica.

D’aquesta manera es podran oferir als usuaris tots els serveis necessaris; això és: més personal per atendre la sala d’investigadors i altres sales i serveis dels centres, personal facultatiu per catalogar i classificar béns de valor incalculable, ampliació de l’horari d’obertura dels centres, etc. És el resultat de la feina conjunta de tres mesos entre les conselleries de Cultura i Hisenda i Adminsitracions Públiques. L’acord permet facultar la consellera d’Hisenda i administracions Públiques per a dur a terme les actuacions necessàries per desenvolupar-lo.

Aquests dotze llocs de treball se sumen a altres set que es varen aprovar a l’anterior Consell de Govern, entre els quals, dos tècnics, un per a la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica i l’altre per a la Illes Balears Film Commission.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *