Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

“IB3 Cultura” nou espai cultural a la televisió de les Illes

REDACCIÓ PALMA, 02.03.2021. Malgrat que la cultura ha tingut el seu espai a la televisió autonòmica, al si de diferents espais informatius i magazíns, es notava a faltar un espai televisiu estrictament dedicat. Ara IB3, televisió de les Illes, anuncia el llançament d’un espai anomenat ‘IB3 Cultura‘, específicament dedicat dedicat a la cultura, amb l’objectiu declarat “de divulgar les activitats que es fan arreu de les Balears i de crear un punt de trobada de tots els agents culturals i dels seus seguidors, IB3 estrena , IB3.org/ib3cultura, una finestra a la cultura de les Balears.

Es tracta de la plataforma cultural del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears, en què es trobarà tota classe d’informació (notícies, entrevistes, reportatges i agenda) sobre els diferents vessants que ens proporciona la cultura illenca, i que IB3 recollirà als seus diferents canals de difusió. Segons l’anunci oficial “Dansa, música, art, cinema, fotografia, literatura i poesia s’uneixen en aquest nou espai per a «deixar empremta del poder de la cultura a les Balears”.

Miquel Garcia, Caterina Veny, Mariona Forteza, Anna de la Salud, Pere Estelrich i Joan Trias són algunes de les firmes que podrem trobar en aquesta nova plataforma cultural, en què també hi haurà cabuda per als podcasts que realitzen els col·laboradors d’IB3 Música i per a les píndoles setmanals del programa cultural transmèdia d’IB3 ‘Entusiastes’.

Des d’ArtXipelag desitjam llarga vida a la iniciativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *