Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Inauguració de l’exposició de les obres finalistes d’Arts Visuals Art Jove 2019

REDACCIÓ PALMA, 29.08.2019. Avui dijous, 29 d’agost a les 21 h al Casal Solleric 
(passeig del Born, 27, Palma)

El director de l’Institut Balear de la Joventut, Sebastià Lliteres, inaugurarà l’exposició de les obres finalistes del certamen d’Arts Visuals Art Jove 2019.

A la inauguració hi assistiran també Cesc Poch, director general de l’Agència Catalana de la Joventut, i Agnès Fàbregas, coordinadora territorial de Joventut de Girona, atès l’acord de col·laboració institucional en el certamen Art PerTot, per a la mobilitat i la projecció dels joves artistes de les Illes Balears, subscrit per l’Institut Balear de la Joventut.

La dotació total del premi és de 7.000 euros, distribuïts entre un primer premi en metàl·lic de 1.000 euros i dos segons premis de 500 euros, als quals s’han de sumar els imports corresponents a les despeses de producció de les obres, que són de 1.500 euros a repartir entre tots els finalistes, i 3.500 euros per sufragar les despeses derivades de la participació de l’artista que guanyi en el certamen Art PerTot 2020. Aquesta participació implica la presentació d’una obra en el certamen InundArt de Girona i l’exposició a la Casa de la Catalanitat de Perpinyà.

Obres Guanyadores

El jurat del certamen designarà i donarà a conèixer les obres guanyadores del certamen d’Arts Visuals Art Jove 2019, una vegada finalitzat el recorregut per l’exposició. El president del jurat és Ñaco Fabré, premi Ciutat de Palma 2000 i membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià, i els vocals són Marta Vilardell, coordinadora del programa cultural Art Jove de Catalunya; Montse Torras, directora d’IntroArt i assessora artística; Aránzau Miró, crítica d’art i investigadora, i Natalia Fariñas, guanyadora de la darrera edició del certamen d’Arts Visuals del programa cultural Art Jove. La secretària és Natàlia Rabassa, coordinadora d’Art Jove de les Illes Balears.

Els joves finalistes que exposen i concursen amb la seva obra al certamen d’Arts Visuals Art Jove 2019 són Gabriel Llinàs, Josep Santamaria, Ricardo Díaz, Maya Valencia, Sergio Monje, Daniel Amorós i Luis Vidaña.

També com a finalistes d’Art PerTot exposen la seva obra, si bé no concursen, Albert Gironés i Laura Bergillos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *