Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Inaugurada la nova Biblioteca Municipal d’Algaida.

REDACCIÓ PALMA, 27.11.2017. El Departament de Desenvolupament Local ha invertit un total de 
154.760 euros, a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, per tal de subvencionar la 
totalitat del projecte de reforma i ampliació del nou espai. 

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, i el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, han inaugurat avui la nova Biblioteca Municipal del municipi, ubicada al Casal Pere Capellà. El nou espai ha comptat amb una subvenció de 154.760 euros, provinents del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, els quals han servit per finançar la totalitat del projecte de reforma i ampliació.

El projecte executat per l’Ajuntament d’Algaida ha servit per eliminar les barreres arquitectòniques de la biblioteca, així com també per ampliar-la amb la creació d’un nou espai infantil. A més, el consistori algaidí també ha millorat l’eficiència energètica de les instal·lacions i reduir així la despesa energètica.

Durant l’acte d’inauguració i de portes obertes per tal de donar a conèixer les noves instal·lacions, el conseller Joan Font ha destacat “l’esforç del Consell de Mallorca per poder invertir més de 33 milions d’euros als municipis de l’illa durant el període 2016-2017”. “La voluntat de l’actual equip de govern del Consell és la d’estar al costat dels ajuntaments de Mallorca, especialment dels més petits i amb manco recursos, i amb la posada en funcionament d’espais com el que avui inauguram ho estam aconseguint”, ha apuntat el conseller insular.

Per la seva part, la batlessa Maria Antònia Mulet ha agraït l’aposta del Consell de Mallorca pel municipalisme. En aquest sentit, Mulet ha assegurat que “a vegades els municipis més petits no podem fer front a projectes d’inversió, per això el suport de les administracions supramunicipals és fonamental per a nosaltres”. La batlessa d’Algaida ha finalitzat destacant “la millora que suposarà per als infants i pel foment de la lectura aquest projecte que avui és una realitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *