Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Inaugurada la seu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) a Palma

REDACCIÓ PALMA, 22.11.2017. La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit
avui dimecres a la inauguració de la seu de la Universitat Oberta de Catalunya, ubicada als 
baixos del carrer d’Ausiàs March 11 de Palma.
En arribar a l’acte, la presidenta Armengol ha estat rebuda pel rector de la UOC, Josep A. Planell, el director general de Política Universitària i Ensenyament Superior, Juan José Montaño i la delegada territorial de la UOC Fanny Gavaldà entre altres autoritats. A l’acte també han assistit, el batle de Palma, Antoni Noguera, el rector de la UIB, – Llorenç Huguet, i molts altres convidats, com Miquel Àngel Romero, secretari general de FSP – UGT, Miquel Martorell, en representació de la GCIB, etc.
UOC Palma
UOC Palma
A la sessió inaugural s’ha projectat un vídeo amb els testimonis de diferents estudiants de la UOC a les Illes Balears. Seguidament, han tingut lloc els parlaments de les autoritats assistents, el rector de Josep A. Planell ha donat la benvinguda als assistents, després la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha pronunciat unes paraules de benvinguda. El batle de Palma, ha intervingut a  la cloenda de l’acte inaugural.
Planell i Francina Armengol
En acabar la inauguració els assistents han brindat per la nova seu a Mallorca, que segueix als convenis establerts per la UOC amb l’Ajuntatement de Ciutadella, l’Ajuntament de Manacor i el Consell d’Eivissa.
El local, ubicat als baixos del carrer Ausias March de Palma, consta d’una ampla planta baixa, i serveis administratius. Avui a la tarda i demà haurà dues conferències a la seu del caixa Fòrum de Palma dins la celebració dels actes inaugurals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *