Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Informàtica El Corte Inglés signa un acord amb la Universitat de les Illes Balears

REDACCIÓ PALMA, 30.09.2015

Informàtica El Corte Inglés signa un acord amb la Universitat de les Illes Balears per desenvolupar projectes d’innovació
L’administració electrònica, l’aplicació de les TIC al turisme i el suport al projecte SmartUIB, seran alguns dels principals àmbits d’actuació conjunta.

Informàtica El Corte Inglés i la Universitat de les Illes Balears han subscrit un acord de col·laboració en virtut del com s’estableixen les línies d’actuació per desenvolupar programes de cooperació en els camps de la docència, la recerca, la innovació i la transferència de coneixements. Les àrees d’actuació sobre les quals ambdues organitzacions comencessin a treballar amb caràcter prioritari, seran els àmbits de l’administració electrònica, l’aplicació de les TIC al turisme i el suport al projecte SmartUIB.

Enrique Muñoz, director de relacions institucionals d’Informàtica El Corte Inglés i Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han subscrit aquest acord marc, que té una durada inicial de 4 anys, amb l’objectiu d’establir una col·laboració mútua que permeti dur a terme diferents seminaris, estudis de recerca i programes de formació conjunts, així com projectes d’innovació i transferència de coneixements.

El conveni entre ambdues institucions també recull la convocatòria d’uns premis anuals que reconeguin i posin en valor el talent i l’excel·lència de projectes TIC orientats a millorar la seguretat, a preservar el medi ambient, a través de propostes d’eficiència energètica o la utilització de xarxes de transport o que permetin optimitzar la gestió de fluxos turístics, entre moltes altres opcions.

Sobre Informàtica El Corte Inglés

Informàtica El Corte Inglés, consultora tecnològica del Grup El Corte Inglés, està especialitzada en la provisió de serveis de consultoria tecnològica i de negoci, de solucions TIC i de outsourcing. Per la seva trajectòria i coneixement dels sectors industrials més diversos, aporta a les organitzacions, públiques i privades, l’experiència necessària per adaptar-se als nous models de negoci que imposen tecnologies com cloud, mobilitat, big data o social mitjans. El seu compromís amb la innovació i la qualitat, han impulsat el seu procés d’internacionalització, potenciant l’activitat global de la companyia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *