Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Javierens exposa a Sa Nostra Sala

REDACCIÓ EIVISSA, 16.03.2018. Sa Nostra Sala acull l'exposició 'Transmutación' de l'artista 
visual Javierens

A partir d’aquest dijous i fins al dia 13 d’abril, Sa Nostra Sala -l’espai de cultura del Consell Insular d’Eivissa- acollirà l’exposició ‘Transmutación’, de l’artista valencià Javierens. Afincat a Eivissa, Javierens va ser el guanyador del Premi Vuit d’Agost de Pintura 2017, ha exposat al Far de les Coves Blanques i ha participat en les dues edicions de l’ibiza Lights Festival i del Sueños de Libertad.

Obra de l’artista a Sa Nostra

A la presentació de l’exposició, Javierens ha explicat que la seva feina es basa en el “canvi i la transformació”, i que el que presenta a ‘Transmutación’ són “instal·lacions que canvien i s’interrelacionen entre si, i que poden ser percebudes de forma diferent per part dels espectadors”. Les estructures fractals, mutables, apropen la comprensió del caos; així el ferro, l’acrílic, el color juntament amb la llum, el moviment i l’ombra conflueixen per crear una atmosfera en la qual l’espectador/a se submergeix alterant la seua pròpia realitat, convidant-lo a un món màgic i oníric que deixa de ser el món real.

Obra de l’artista a Sa Nostra

Per la seua banda, el conseller d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i joventut, David Ribas, ha destacat la importància de “promocionar el talent dels artistes residents a Eivissa, ja sigui a través de premis a la creació com oferint espais on puguin exhibir la seva feina”. Ribas també ha convidat a tots els eivissencs a “venir a Sa Nostra Sala i deixar-se sorprendre per la proposta de Javierens, que és enormement suggerent i amb una gran capacitat de provocar emocions”.

Obra de l’artista a Sa Nostra

Durant l’exposició, com és habitual, s’han programat tot un seguit d’activitats paral·leles. Així, els dijous 22, 29 de març i 5 d’abril, a les 17.30 hores, l’artista realitzarà una pintura en viu. Per tancar l’exposició, el dia 12 d’abril, Sa Nostra Sala acollirà un concert de música experimental a càrrec de Yawa Ze i performance de Sambawé.

Obra de l’artista a Sa Nostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *