Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

La Conselleria de Cultura dona suport a les II Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus 

REDACCIÓ PALMA, 25.04.2019. Les II Trobades Literàries Mediterrànies Albert 
Camus han començat aquest dijous a la Sala polivalent Albert Camus de Sant 
Lluís, a Menorca.

Són tres dies dedicats a una programació que inclou 30 ponents internacionals i 40 convidats d’arreu del món que arriben a Menorca des d’onze països d’arreu de la conca mediterrània i de més enllà: des d’Algèria, Tunísia, França, els Estats Units, Egipte, Israel, Marroc, Alemanya, Grècia, etc. Hi haurà 12 conferències i 4 taules rodones.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears hi aporta 25.000 € per a dos anys, a través de la Direcció General de Cultura.

Amb el títol “Sota el signe de Prometeu. Els camins de la revolta” es duu a terme la segona edició de les Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus, que se centren en la revolta, concepte clau en la reflexió de Camus. Especialistes en la seva obra, escriptors, artistes i personalitats del món de la cultura analitzaran i en seran testimoni per traçar els camins de la revolta.

A l’acte d’inici hi ha intervingut la consellera de Cultura del Govern, Fanny Tur, la presidenta Consell de Menorca, Susana Mora, l’alcaldessa de Sant Lluís, Montserrat Morlà, o la directora de les  Trobades, Sandra Maunac.

 

La Conselleria de Cultura apoya los II Encuentros Literarios Mediterráneos Albert Camus 

Los II Encuentros Literarios Mediterráneos Albert Camus han empezado este jueves en la Sala polivalente Albert Camus de Sant Lluís, en Menorca. Son tres días dedicados a una programación que incluye 30 ponentes internacionales y 40 invitados de todo el mundo que llegan a Menorca desde 11 países de toda la cuenca mediterránea y de más allá: desde Argelia, Túnez, Francia, Estados Unidos, Egipto, Israel, Marruecos, Alemania, Grecia, etc. Habrá 12 conferencias y 4 mesas redondas.

 

La Conselleria de Cultura, Participación y Deportes del Govern de les Illes Balears aporta 25.000 € para dos años, a través de la Dirección General de Cultura.

 

Con el título de “Bajo el signo de Prometeo. Los caminos de la rebeldía” se lleva a cabo la segunda edición de los Encuentros Literarios Mediterráneos Albert Camus, que se centran en la revuelta, concepto clave en la reflexión de Camus. Especialistas en su obra, escritores, artistas y personalidades del mundo de la cultura analizarán y serán testigo para trazar los caminos de la revuelta.

 

En el acto de inicio ha intervenido la consellera de Cultura del Govern, Fanny Tur, la presidenta Consell de Menorca, Susana Mora, la alcaldesa de Sant Lluís, Montserrat Morlà, o la directora de los Encuentros, Sandra Maunac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *