Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

La dansa infantil, protagonista a Cas Serres el cap de setmana del 15 i 16 de setembre

Un moment de l'espectacle MiraMiró
REDACCIÓ EIVISSA, 11.09.2018. El diumenge 16 de setembre, l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà 
'MiraMiró', un espectacle de dansa dirigit especialment al públic infantil. A més, el dissabte 15 els artistes de la 
mateixa companyia oferiran un taller de dansa destinat als més petits.

‘MiraMiró’ és una coproducció del teatre Principal de Palma i la companyia Baal, i és un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més petits, que neix de l’univers de Joan Miró. La representació s’emmarca en una selecció de la seua obra gràfica. Els colors vius, les formes geomètriques i l’aparent “totipotència” de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, deixant entreveure que tot és possible. De forma màgica les pintures tornen vives i ens transporten a un univers imaginari. L’aventura d’un viatge al cosmos plena de descobriments i sorpreses.

L’espectacle serà el diumenge 16 de setembre, a les 12 hores, a l’Auditori de Cas Serres, i té una durada de 45 minuts. El preu de les entrades és de 4 euros, es poden reservar a través de la web https://vendaentrades.conselldeivissa.es o al telèfon 680104856 de dilluns a divendres de 10 a 15 hores. Aquest espectacle arriba gracis al Circuit Talentib de la conselleria de Cultura del Govern Balear,

Taller infantil ‘Colors en moviment’

Seguint el fil de l’obra MiraMiró, dissabte 15 de setembre, l’aula 15 del Casal d’Entitats del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà el taller per a infants ‘Colors en moviment’. Així, prenent com a punt de partida l’obra de Joan Miró, els al·lots jugaran a donar vida als colors, a ballar-los i a descobrir tot un món de formes.

Es desenvoluparan dos tallers: un a les 18 hores per a infants de 5 a 7 anys, i a les 19 hores per a infants de 8 a 11 anys. Hi ha places per taller. La inscripció gratuïta, i tots els interessats poden fer-ho escrivint a promociocultural@conselldeivissa.es, indicant nom i edat del participant. El límit per apuntar-se és el proper divendres a les 18 hores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *