Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La Fundació Pilar i Joan Miró rep per primera vegada una aportació econòmica de 40.000 euros del Ministeri de Cultura

REDACCIÓ PALMA, 09.02.2015

La Fundació Pilar i Joan Miró rep per primera vegada una aportació econòmica de 40.000 euros del Ministeri de Cultura. Cort iniciarà converses destinades a que el Ministeri de Cultura passi a formar part del Patronat de la Fundació

El Ministeri de Cultura ha aprovat concedir una aportació econòmica de 40.000 euros a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma. L’Ajuntament de Palma aprofitarà aquesta ajuda per a iniciar converses destinades que el Ministeri de Cultura entri a formar part del Patronat de la Fundació o de la Comissió de Govern d’aquesta.

Fernando Gilet ha explicat que “la Comissió de Govern de la Fundació ha tingut coneixement d’una aportació de 40.000 euros realitzada pel Ministeri de Cultura. Aquesta és la primera vegada a la història que el Ministeri aporta una quantitat econòmica a la Fundació per a atendre les seves despeses ordinàries”. També ha subratllat la importància d’aquesta dotació econòmica “ja que és molt positiu que s’estableixi una relació directa entre el Ministeri de Cultura i la Fundació Pilar i Joan Miró de cara als imminents reptes als quals ha de fer front la Fundació”.

Per això, i aprofitant aquesta aportació econòmica, “la Comissió de Govern ha aprovat iniciar converses perquè el Ministeri de Cultura entri a formar part del Patronat de fundació o, fins i tot, de la mateixa Comissió de Govern, tal com fa a la Fundació Miró a Barcelona”.

El tinent de batlia de Cultura ha posat l’accent que “desitjam estrènyer llaços amb el Ministeri de Cultura, ja que aquesta relació podria generar resultats molt positius en la promoció internacional de la Fundació i en la renovació de determinades infraestructures molt necessàries que necessiten de la coordinació institucional, com poden ser les actuacions a Son Boter”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *