Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La Malcontenta arriba al Principal amb l’aval del públic i de la crítica especialitzada

REDACCIÓ PALMA, 25.10.2019. La Malcontenta arriba al Principal amb l’aval del públic i de la 
crítica especialitzada. A la funció de diumenge hi haurà col·loqui obert amb Sebastià 
Alzamora i s'estrenarà el servei de ludoteca

L’obra de teatre La Malcontenta arriba al Teatre Principal de Palma el pròxim dijous, 24 d’octubre, i estarà en cartell fins al diumenge 27. Aquest muntatge es podrà veure el dijous 24 i el divendres 25 a les 20 hores, mentre que el dissabte 26 la funció serà a les 22 hores i el diumenge 27, a les 18 hores.

La Malcontenta és una obra basada en la novel·la de Sebastià Alzamora, que protagonitza l’actriu Agnès Llobet i que ha estat dirigida per José Martret.

La Malcontenta és el retrat d’una dona, forta i vulnerable. Una nina, una jove que intenta alliberar-se d’unes cadenes aferrant-se a unes altres. Una història apassionada, plena de camins de pedra i espines, on la protagonista desafia el destí, que sembla ja està escrit. També és una història de bandolers en una Mallorca salvatge, la de les primeres dècades del segle xix, terra de fam i penúries; un mapa col·lectiu d’una època i també la semblança d’un lladre en particular, una ànima lliure i sense pietat —Joan Durí—, i la d’aquells que varen seguir cercant el pa de cada dia, al preu que fos.

Cal destacar que, en acabar la funció del diumenge 27 d’octubre, tindrà lloc un col·loqui obert al públic amb la participació de Sebastià Alzamora, autor de la novel·la original, i de l’actriu Agnès Llobet.

A més, el Teatre Principal inaugura aquest mateix diumenge 27 un servei de ludoteca per a infants de 3 a 12 anys. Aquest servei estarà a disposició del públic amb infants cada diumenge amb funció. Els pares interessats a gaudir d’aquest servei poden fer una reserva enviant un correu electrònic a taquillatp@teatreprincipal.com. També poden fer la reserva directament a taquilla en el moment de comprar les localitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *