Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La Mallorca Film Commission assisteix a la junta anual de CineRegio, a Roma

REDACCIÓ PALMA, 20.11.2019. CineRegio és una xarxa que agrupa 48 fons de cinema 
regionals europeus en 12 estats, de la qual Mallorca forma part des del 2017

Aquests dies s’ha celebrat la junta de CineRegio, coincidint amb el Festival de Cinema de Roma. CineRegio és una xarxa que agrupa 48 fons de cinema regionals europeus en 12 estats, de la qual Mallorca forma part des del 2017. En aquesta junta, els membres posen en comú una àmplia gamma d’esquemes de suport i serveis per al sector cinematogràfic amb l’objectiu d’impulsar la cultura cinematogràfica, fomentar la cohesió social i construir infraestructura regional.

Pedro Barbadillo, en representació de la Mallorca Film Commission, va presentar el dia 18 una proposta de mesures de sostenibilitat per a rodatges sol·licitada per la Comissió Europea per incloure-les en el proper programa Media Creative Europe al grup de treball «Green Regio».

A més d’atendre les diferents activitats organitzades per la junta i pel Festival de Cinema de Roma, la MFC aprofita aquest esdeveniment per reunir-se amb diferents productors italians, per promoure les coproduccions amb fons d’aquest país al nostre territori. Es tracta, un cop més, d’afavorir els rodatges internacionals a l’illa, la qual cosa ajuda el sector audiovisual insular a afermar-se i créixer, però, també, a internacionalitzar la marca Mallorca i projectar-la fora de les nostres fronteres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *