Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La nova edició del Femme Festival Feminista d’Eivissa amplia les seues activitats durant tota una setmana

REDACCIÓ EIVISSA, 10.10.2018. Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la segona edició del Femme Festival, 
el festival feminista d'Eivissa que organitza la direcció insular d'Igualtat del Consell d'Eivissa.

Respecte a la primera edició, el femme Festival amplia la programació i enguany s’extendrà durant una setmana, entre els dies 15 i 21 d’octubre. Així, de dilluns a divendres es desenvoluparan les activitats a diversos punts de l’illa, mentre que durant el cap de setmana aquestes es centraran al Parc Reina Sofia de la ciutat d’Eivissa.

“Hem volgut donar visibilitat un conjunt d’iniciatives que s’estan generant a l’illa i que tenen una potent òptica feminista, i que en moltes ocasions queden diluïdes per la voràgine dels mesos d’estiu” ha explicat la directora insular d’Igualtat, Judith Romero, qui ha destacat “l’alt valor de tots els projectes i artistes que es presenten i que configuren un cartell femení i feminista, amb veus locals i també vingudes de fora de l’illa”.

El Festival s’iniciarà dilluns al bar Can Pou, al port d’Eivissa, amb un concert de Natalie Warren i La Rua. Dimarts i dimecres, la Llibreria Sa Cultural acollirà la presentació de dos projectes: dimarts es projectarà el curtmetratge documental ‘Farless dreams’ sobre el càncer de mama protagonitzat per Olga Payró, i dimecres es presentarà el projecte de dones artistes ‘Mujeres Guerreras’ a càrrec de Raquel Broza. Dijous serà el local Sa Qüestió qui acollirà la presentació del projecte documental ‘Moonface, una mujer en la guerra’, sobre la fotoperiodista Christine Spengler.

Divendres 19 d’octubre les actuacions es traslladen a la sala d’actes de l’Escola de Turisme, amb la projecció del documental ‘Mujeres flamencas’ y el concert de Sonikete a 3 Band.

Dissabte i diumenge les activitats es desenvoluparan al Parc Reina Sofia des de les 10.30 hores del matí fins a mitjanit. Així, hi haurà tallers, contacontes, circ, activitats de creació artística i pintura en directe, a més d’una sèrie d’activitats musicals que portaran a l’escenari a Mati Fernández Band, Anita Kuruba -ex cantant de Canteca de Macao-, Vinila von Bismark, i la cantant hip-hop, cumbia i dancehall La Dame Blanche.

2 thoughts on “La nova edició del Femme Festival Feminista d’Eivissa amplia les seues activitats durant tota una setmana

  1. enhorabona i llàstima de no saber- ho abans. també m’ agradaria en alguna ocasió col.laborar amb vosaltres, amb molt de gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *