Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La pianista Gabriela Montero, serà la solista del segon concert de temporada de la Simfònica

REDACCIÓ PALMA, 08.10.2018. Gabriela Montero, guanyadora d’un Grammy, serà la solista del segon concert de temporada de 
la Simfònica

Gabriela Montero, guanyadora d’un Grammy i una de les millors en improvisació, serà la solista en el segon concert de temporada de l’Orquestra Simfònica Illes Balears. L’11 d’octubre, a les 20:00h, a l’Auditorium de Palma, el públic podrà gaudir de la pianista veneçolana interpretant la seva pròpia obra “Concierto latino”.

A més del concert de Gabriela Montero, la Simfònica completarà el segon programa de temporada amb obres de luxe com Obertura, Il Mondo della Luna de J. Haydn i el poema simfònic Així parla Zaratustra de R. Strauss. Un programa espectacular amb més de 90 músics sobre l’escenari.

Per aquest concert, la Simfònica estarà acompanyada de la seva Acadèmia. El millor llegat que pot oferir una orquestra és la seva experiència i saviesa a les joves generacions. Aquest compromís l’assumeix l’OSIB a través del seu programa “Acadèmia Simfònica” destinat als joves músics: obrir l’orquestra perquè futurs professionals tinguin l’experiència de compartir amb els nostres músics programes d’alta qualitat.

Gabriela Montero ha fet recitals a l’Avery Fisher Hall, Kennedy Center, Wigmore Hall, Konzerthaus de Viena, Philharmonie de Berlín, Gewandhaus de Leipzig, Herkulessaal de Munic, Sydney Opera House, Concertgebouw d’Amsterdam, Orchard Hall de Tòquio, i als festivals d’Edimburg, Salzburg, Lucerna, Ravinia, Tanglewood, Lugano, etc.

Ha tocat amb les orquestres filharmòniques de Los Àngeles, Nova York, Liverpool, Rotterdam i Dresden, les simfòniques de Chicago, San Francisco, Houston, Pittsburgh, Detroit i Toronto, Gewandhaus de Leipzig, Cleveland, City of Birmingham,Philharmonia, Vienna Symphony, etc. És també cèlebre pel seu talent per compondre obres noves en temps real, convidant el seu públic a triar temes sobre els quals improvisar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *