Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’actor Serafín Quevedo ha estat l’encarregat de llegir el text del Dia Mundial del Teatre a Palma.

REDACCIÓ PALMA, 27.03.2017. L’actor Serafín Quevedo ha estat l’encarregat de llegir el text del
Dia Mundial del Teatre a Palma.L’actor de ‘Narco’, obra que es representarà dia 1 d’abril al 
Catalina Valls, ha llegit el manifest que enguany ha escrit Isabelle Hupert

L’ Ajuntament de Palma s’ha sumat avui al Dia Mundial del Teatre. El pati de Can Oms ha estat l’escenari de la lectura del manifest, que enguany ha escrit l’actriu Isabelle Huppert. L’actor Serafín Quevedo ha estat l’encarregat de llegir el text. Quevedo protagonitza l’obra “Narco”, que l’1 d’abril es representarà al Teatre Catalina Valls.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha remarcat el”suport al teatre” que es fa des de l’àrea. “Dedicam bona part de la programació dels espais escènics municipals al teatre ja sigui programant de forma directa o mitjançant col·laboracions”, ha afirmat Carrió. El regidor ha recordat el cicle “Tot i molt”, dedicat al públic familiar; el Teatre de Barra o el Torneig de Dramatúgia, tres exemples de programació pròpia i col·laboracions.

“Narco” té com a protagonista a Coran Sánchez, un narcolèptic amb una gran problemàtica social. Ha trobat feina de venedor de navalles a sales de conferència, amagant la seva malaltia. Els seus somnis ens mostraran les seves frustracions i fantasies i interrompran la seva feina venent. L’obra està escrita i dirigida per Jeroni Guiem Obrador.

Video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *