Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

“L’Adoració dels Tres Reis d’Orient” se celebrarà enguany complint totes les mesures de seguretat

El públic haurà de treure prèviament la invitació per poder accedir, ja que l’aforament és limitat

“Estam molt pendent de les restriccions sanitàries per tal d’oferir un espectacle segur”

REDACCIÓ PALMA, 28.12.2020- El Teatre Xesc Fortesa ha acollit avui capvespre l’assaig general de “l’Adoració dels tres Reis d’Orient” de Llorenç Moyà.

Com és habitual l’espectacle es farà a Ses Voltes el pròxim dia 6 de gener. En cas de pluja la representació de l’obra es farà al Teatre Municipal Xesc Forteza a les 13 h (plaça de Miquel Maura, 1) Atesa l’actual situació d’alarma sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 i per adaptar-hi aquesta activitat enguany s’ha reduït l’aforament, per tant, només podran accedir al recinte aquelles persones que s’hagin descarregat prèviament la invitació al web www.palmacultura.net.

L’aforament de Ses Voltes és de 180 persones, el mateix que el Teatre Xesc Forteza. Per tant les mateixes entrades de Ses Voltes servirán per al Teatre en cas de pluja.

Així mateix serà obligatori en tot moment l’ús de mascareta així com fer servir el gel desinfectant a l’hora d’accedir-hi. El públic haurà de mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres. Una vegada hagi començat l’espectacle no es podrà accedir, per tant es prega al públic que hi vagi amb antelació –l’accés estarà obert 40 minuts abans que comenci per tal que l’arribada sigui esglaonada- el programa, a més, estarà digitalitzat, per tal d’evitar els fulls de paper.

L’Ajuntament ha fet constar que “treballem per donar suport a qualsevol activitat cultural. Ho fem, però, des del respecte a les mesures de seguretat i molt pendents de les normatives sanitàries vigents”

L’elenc està liderat per Joan Carles Bestard que serà el rei Herodes, l’actriu Clara Ingold que representarà la Mestra de Cerimònies. El gestor cultural Roman Hillmann, l’escriptor Miquel Àngel Lladó i el director de Benestar Socials de Cort Joan A. Salas seran els Reis Mags d’Orient. Altres papers importants són els de Sant Josep i Santa Maria, representats per l’empresari Joaquín Rodríguez i Nermin Goenens, o el Dimoni a càrrec del fisioterapeuta Carles Expósito.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *