Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’Ajuntament de Palma presenta el programa de concerts i representacions per a la Setmana Santa

REDACCIÓ PALMA, 17.03.2017. Una Setmana Santa plena de música. Cultura, Patrimoni, Memòria 
Històrica i Política Lingüística ha recollit en un programa les actuacions que hi haurà a 
Palma aquesta Setmana Santa. Durant un mes, del 18 de març al 15 d’abril, Palma acollirà sis concerts i el 
tradicional ‘Via crucis’ de Llorenç Moyà

L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha presentat avui el programa de concerts i representacions per a la Setmana Santa. Durant un mes, des de demà 18 de març i fins el 15 d’abril, Palma serà l’escenari de 6 concerts i de la representació del “Via crucis”, de Llorenç Moyà.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha destacat el fet de recollir en un programa totes les activitats que hi haurà aquesta Setmana Santa que tenen el suport de la regidoria. “Podrem gaudir d’un mes sencer de bona música i bon teatre”. Carrió ha desglossat el programa,que inclou tres actuacions de la Banda Municipal de Música i tres més d’altres formacions.

Programa

El programa d’actuacions és el següent:

  • 18 de març: concert de l’Acadèmia 1830 a l’església de Santa Magdalena que farà un monogràfic de les cantates de Bach amb la soprano Irene Mas i el baix Tomeu Bibiloni. A les 20 hores.
  • 24 de març: gala lírica de sarsuela a càrrec de la Banda Municipal de Música amb la col·laboració de la soprano Maia Planas o el tenor Antoni Lliteres. Interpretaran obres de Giménez, Sorozábal y Chapí. A l’auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. A les 19.30 hores.
  • 31 de març: la Banda Municipal desgranarà “La música de Johan de Meij” acompanyats per la solista Hans de Jong. A l’auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. A les 19.30 hores.
  • 6 d’abril: concert de Setmana Santa de la Banda Municipal amb la Capella Mallorquina a la Seu. A les 19.30 hores.
  • 11 d’abril: actuació de l’Ensemble Tramuntana a l’església de Nostra Senyora de la Salut, a el Terreno, on tocaran peces de Telemann, Vivaldi o Wagner, entre d’altres. “Com és habitual, sempre intentam treure les actuacions del centre de Palma per, d’aquesta manera, arribar a altres barris i parts de la ciutat”, ha recordat Carrió. A les 20.30 hores.
  • 14 d’abril: representació del “Via crucis” de Llorenç Moyà a les escales de la Seu. A les 12 hores.
  • 15 d’abril: l’Ensemble 1 Hora de Música Antiga interpretarà l’“Stabat Mater” de Pergolesi al monestir de la Puríssima Concepció. A les 20.45 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *