Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’associació Amics de la Simfònica de les Illes Balears farà la seva presentació pública el 17 de març amb un concert

REDACCIÓ PALMA, 12.02.2015

L’associació Amics de la Simfònica de les Illes Balears farà la seva presentació pública el 17 de març amb un concert que formarà part dels actes de l’Any Arxiduc 2015

L’entitat encapçalada per Josep Egger s’ha donat a conèixer aquest matí als mitjans de comunicació , i realitzarà la seva primera activitat pública el proper 17 de març, mitjançant el concert que tendrà lloc a l’Auditòrium de Palma amb les actuacions del tenor Johan Botha i la soprano Daniela Fally, tot plegat amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Simfònica, dirigida per Joji Hattori i Pablo Mielgo.

El Consell de Mallorca ha acceptat l’oferiment del president d’honor de l’entitat, Josep Egger, a la vegada president de l’Associació d’Austríacs Amics de Mallorca, consistent en incloure aquest esdeveniment musical dintre del programa d’actes de l’Any Arxiduc 2015. El concert comprendrà obres de Schubert, Beethoven, Offenbach, Wagner, Strauss, Heuberger, Nicolai i Lehar.

A la presentació d’avui han estat presents els membres de la junta de l’associació, encapçalada per Josep Egger, i de la qual formen part, entre d’altres, el metge i empresari sanitari Joan Alguersuari, el director de l’Auditòrium, Rafel Ferragut. A més, han participat en la presentació, que s’ha deseenvolupat a les dependències de l’Auditòrium, el gerent de l’Orquestra Simfònica, Marcelino Minaya, i el seu codirector, Pablo Mielgo.

L’associació Amics de la Simfònica de les Illes Balears pretén facilitar suport a l’orquestra pública més representativa de la Comunitat Autònoma, a través de l’organització d’activitats culturals i artístiques que serviran per aconseguir recursos destinats a ajudar a la sostenibilitat econòmica de la Fundació que gestiona aquesta agrupació musical i de la qual en forma part el Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *