L’Auditori de Cas Serres acull l’obra ‘Gross Indecency (Los tres juicios a Oscar Wilde)’

REDACCIÓ EIVISSA, 03.04.2018. Aquest diumenge 8 d'abril, l'Auditori del Centre Sociocultural 
de Cas Serres acollirà l'obra teatral 'Gross Indecency (Los tres juicios a Oscar Wilde)', una 
producció de TeatroLab Madrid i El Reló que es representarà a Eivissa de manera gratuïta.

‘Gross Indecency’ és una obra de Moisés Kauffmann que s’estructura a través dels judicis que va patir Oscar Wilde i que van culminar amb la seua condemna a treballs forçats a la presó de Reading per “greu indecència”. Kauffman barreja testimonis transcrits dels judicis, correspondència personal de Wilde i paraules dels seus contemporanis per narrar la caiguda d’un gran home de lletres, víctima de la hipocresia i la moral victoriana.

L’obra està dirigida per Gabriel Olivares de TeatroLAB, una productora que considera el teatre com un llenguatge col·lectiu que recerca noves perspectives i expressions sobre l’espai escènic. Per la seva banda, Moisés Kaufman (Caracas, 1963) és un dramaturg i director cofundador del Tectonic Theater Project i un dels dramaturgs nord-americans més destacats, guanyador de la Medalla Nacional de les Arts als Estats Units, així com nominacions i premis en els Tony Awards, el Drama Desk Awards i l’Outer Critics Circle Awards.

‘Gross Indecency’ es representarà aquest diumenge 8 d’abril a les 21 hores, al Centre Sociocultural de Cas Serres. L’entrada és gratuïta i es demana puntualitat als assistents, ja que l’aforament és limitat. Una vegada començat l’espectacle ja no es podrà accedir a la sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *