Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’eivissenca Nieves Portas presenta a Cas Serres el seu nou espectacle, ‘Evocación’

REDACCIÓ EIVISSA, 13.11.2018. Aquest diumenge, l’Auditori de Cas Serres acollirà la presentació del recital de piano i dansa espanyola ‘Evocación’, protagonitzada per la ballarina i coreògrafa eivissenca Nieves Portas i el pianista Jaime Hidalgo de la Torre. En aquest espectacle es realitzarà un viatge musical pel segle XIX i XX a través de les composicions dels autors més rellevants de la música espanyola, que tindran també la seua translació plàstica amb el ball de Portas.

Així, peces emblemàtiques com la ‘Suite Iberia’ d’Albéniz, les ‘Goyescas’ de Granados o ‘La vida breve’ de Falla, s’uniran a poemes de María Lejárraga, Gregorio Martínez Sierra, Federico García Lorca o Luís García Montero, entre altres, per fusionar-se amb el llenguatge de la dansa, unint l’art sonor amb el visual.

L’espectacle serà aquest diumenge a les 20 hores a l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres, i aquesta funció forma part del circuit TALENTIB 2018. El preu de les entrades és de 9 euros l’anticipada i 13 € a taquilla. Es poden adquirir cridant al telèfon 680 104 856 (de dilluns a divendres de 10.00 h a 15.00 h) o a través de la web https://vendaentrades.conselldeivissa.es

Us demanam puntualitat, ja que l’aforament és limitat. Una vegada començat l’espectacle ja no es podrà accedir a l’auditori.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *