Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’espectacle de dansa contemporània ‘Avalanche’ arriba aquest dissabte a l’Auditori de Cas Serres

REDACCIÓ EIVISSA, 10.10.2018. Aquest dissabte es presenta l'espectacle de dansa contemporània i hip hop 'Avalanche' 
a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres.

Aquest espectacle de la companyia Dani Pannullo Dance Theatre CO forma part de la Temporada de dansa 2018 organitzada pel departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa.

‘Avalanche’ ens porta a un món de confrontacions dansístiques i ens parla sobretot de l’inexorable pas del temps. A través de la cultura urbana i les noves formes d’esport urbà que floreixen a les ciutats, Dani Pannullo omple l’escenari amb una poesia molt particular, mostrant amb la seua creativitat i estil la bellesa convulsa del nostre segle.

L’espectacle, de 60 minuts de durada, està dirigit per Dani Pannullo i interpretat pels ballarins Alejandro Moya, Julián Gómez, Miguel Ballabriga i Rubén Martín, més la presència del football free-styler Javier Sanz Aguilar, i el violoncel·lista Luis Felipe Serrano. ‘Avalanche’ es representarà el dissabte, 13 d’octubre, a l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres a partir de les 21 hores. Una vegada començat l’espectacle ja no es podrà accedir a l’auditori.

El preu de les entrades és de 8 euros l’anticipada i de 12 euros a taquilla. Podeu adquirir les entrades anticipades a https://vendaentrades.conselldeivissa.es i demanar informació al telèfon 680.104.856 (de dilluns a divendres de 10 a 15 hores).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *