Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’internacionalment reconegut pintor, Michel Beacauge, exposarà a Eivissa 

Michel Beaucage a l'estudi
REDACCIÓ EIVISSA, 27.04.2018. Michel Beaucage exposarà a Eivissa, a la Sala Es Polvorí del 4 
al 30 de maig. Ha presentat el seu treball cada any en una exposició individual o grupal als 
Estats Units, Europa o Àsia. Va fer la seva primera incursió a la Xina durant la Biennal 
Internacional d'Art de Beijing en 2005.

Les seves obres formen part de més de quaranta prestigioses col·leccions públiques i privades,
inclosa la col·lecció permanent de la Biennal Internacional d'Art de Beijing i el Museu d'Art 
Contemporani de Laurentides.

Eivissa, 27.04.2018. L’imaginari de les obres de Michel Beaucage es refereix al món visible i les formes més suggestives. Els jocs d’abstracció i figuració evoquen, per exemple, la natura, els moviments artístics i la cultura oriental. Les línies i formes associades a un gest espontani, la superposició dels plans en transparència i l’harmonia dels colors predominen en les seves pintures realitzades principalment amb acrílic sobre tela i sobre paper d’arròs. El moviment s’integra amb el joc de finestres i permutacions de preses amb línies pintades en tinta, pastel i acrílic.

Beaucage, nascut a Montréal en 1958, va completar un Mestratge en Belles Arts a la Universitat de Québec (Montréal) en 1990. Va continuar la seva formació amb un període de capacitació sobre gravat al carborúndum a l’Atelier Pasnic a París. Beaucage és un pintor gestual que alterna entre abstracció i figuració. Ha desenvolupat una tècnica original en la qual combina el paper d’arròs amb l’acrílic, per crear textura i infondre en el seu treball transparència i fragilitat.

Obres de Michel Beaucage
Obres de Michel Beaucage

Durant les últimes dues dècades, Michel Beaucage ha presentat el seu treball cada any en una exposició individual o grupal als Estats Units, Europa o Àsia. Va fer la seva primera incursió a la Xina durant la Biennal Internacional d’Art de Beijing en 2005. Des de llavors ha incorporat motius i tècniques d’inspiració oriental en el seu art.

Les seves obres formen part de més de quaranta prestigioses col·leccions públiques i privades, inclosa la col·lecció permanent de la Biennal Internacional d’Art de Beijing i el Museu d’Art Contemporani de Laurentides.

Ara les podrem veure a Eivissa de la mà, de Finis Africae Gestió Cultural, a la sala d’Es Polvorí d’Eivissa, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Eivissa i la Fundació Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *