Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears dona la benvinguda al 2018 amb dos concerts

REDACCIÓ PALMA, 28.12.2017. L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears dona la benvinguda al 2018 amb dos concerts, al 
Teatre Principal de Palma i a l'Auditori de Manacor.

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears dona la benvinguda a l’any nou amb dos concerts el dia 1 i 2 de gener, al Teatre Principal de Palma, a les 18:00h  i a l’Auditori de Manacor, a les 20:00h, respectivament. A més d’una programació variada, el públic podrà gaudir de la soprano Maia Planas i del director titular de la Simfònica, Pablo Mielgo.

El concert d’any nou comptarà amb la següent programació: Preludio “El tambor de granaderos” (Ruperto Chapí); “No sé que siento aquí…” Chateau Margaux (Fernández Caballero); Preludio del Caserio (Jesús Guridi); “De qué me sirve el trono” Los diamantes de la corona (Francisco A. Barbieri); Intermedio “La Leyenda del Beso” (Soutullo y Vert); Preludio “El Chaleco Blanco” (Federico Chueca); “Carceleras” Las hijas del Zebedeo (Roberto Chapí); Preludio “La Revoltosa” (Ruperto Chapí); Delirien Walzer (Johan Strauss); Vilja-Lied (Franz Lehár); Champagner Galopp (Hans Christian Lumbye); Pepita-polka (Johan Strauss Jr.); Du sollst der Kaiser meiner Seele Sein (Robert Stolz); Bahn Frei (Eduard Strauss); Czardas Ritter Paszman (Johann Strauss); Meine Lippen die küssen so heiss (Franz Lehár).

Maia Planas, nascuda a Palma, començà els seus estudis de cant amb Marisa Roca i la mezzosoprano Sylvia Corbacho. Cursa estudis superiors de cant a la Hochschule für Musik Köln a Alemanya amb Edda Moser i Arthur Janzen. Intervé en diverses produccions d’òpera i sarsuela del Teatre Principal de Palma. Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Orquestra Barroca de Mallorca, Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra i la bcn216, entre d’altres. Participa en les produccions del Gran Teatre del Liceu per al públic familiar, “La Ventafoncs”, “Hansel i Gretel”, “La Primera Cançó”, “Guillem Tell” i “Cosí Fan Tutte”.

Seran dues nits extraordinàries en què el públic assistent podrà començar el 2018 amb la música de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *