Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

L’última sessió dels Cooking Films se celebrarà dissabte 26 a Es Tast de Na Sílvia


REDACCIÓ MENORCA, 25.09.2020. L’última sessió dels Cooking Films de Festival Internacional de Cine de Menorca se celebrarà aquest dissabte 26 de setembre a les 20.30 h al restaurant Es Tast de Na Sílvia de Ciutadella.

Es tracta d’una de les sessions ajornades durant la celebració de l’OFF Festival davant les circumstàncies sanitàries. L’altra sessió ajornada a Ciutadella, prevista a l’Hotel Bahía, no ha pogut reprogramar-se finalment.
La sessió de Cinema&Cuina a Es Tast de Na Sílvia serà per tant l’última jornada en què els assistents podran gaudir d’una vetllada de cinema i gastronomia local amb un menú elaborat exclusivament per a l’ocasió, una proposta de Sílvia Anglada amb producte local i de temporada.

La pel·lícula, Pastel de pera con lavanda, d’Eric Besnard, és el film escollit per a l’ocasió. Es tracta d’un petit i bell relat d’amor a les arrels i als nous brots de la vida que transcorre entre mels i gelees, peres i lavandes d’un mercat local.

Amb l’última sessió del Cooking Films acabaran les activitats emmarcades en l’OFF Festival del FICME. Cinc dies de cinema i gastronomia que han unit a Menorca a una bona selecció de el sector cinematogràfic balear, al sector agroalimentari de l’illa i diversos dels seus restaurants i xefs més destacats.

Made in Menorca, marca de promoció del Departament d’Economia i Territori, a la Fundació Foment del Turisme de Menorca, entitat patrocinadora, han estat les institucions garants que han treballat juntament amb el Festival Internacional de Cine de Menorca per fer possibles un any més els CookingFilms festivalmenorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *