Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Mal Pelo, Atempo Circ i Simon Malone obren el festival PalmaDansa

REDACCIÓ PALMA, 13.04.2108. PalmaDansa comença a ballar. Mal Pelo, Atempo Circ i Simon Malone 
obren aquest cap de setmana el festival, que es perllongarà fins el 29 d’abril. Durant tres 
setmanes la dansa contemporània serà la protagonista a Palma amb 18 espectacles que es faran 
a diferents espais de la ciutat..

El Festival PalmaDansa comença a ballar aquest cap de setmana. El festival es durà a terme del 14 al 29 d’abril, tres setmanes intenses on la dansa contemporània serà la protagonista a Palma amb 18 espectacles que es faran a diferents espais de la ciutat.

Les primeres propostes que pujaran a escena dia 14 i 15 d’abril seran “The mountain, the truth & the paradise”, de Mal Pelo, que programa el Teatre Principal i es podrà veure demà. Demà també es representarà al vestíbul Teatre Xesc Forteza a les 18.30 hores “Joc”, d’Atempo Circ. “Joc” és la segona entrega d’un projecte de col·laboració artística per al desenvolupament d’una trilogia d’obres al voltant de les relacions, les accions i els rituals humans. Circ i dansa per desplegar el ventall d’emocions humanes en tota la seva dimensió. Atempo són Natalia s’Annunzzio, Matías Marré i Sergio Pla. L’actuació és de franc.

Diumenge serà el torn dels “Somnis Àrtics”, de Simon Malone. Es tracta d’un projecte solitari de Simon Malone, un treball en progrés, una investigació a partir d’una nit en blanc, un cos al límit. Un cos que cerca la salvació, però també subjecte a la paraula i a la consciència. La peça incorpora moviment, imatge i textos presos de somnis, converses i diaris personals. Es representarà al Teatre Xesc Forteza a les 20.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *