Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Mara Aranda presenta la música sefardita de ‘Diàspora’ al Festival Nits de Tanit

REDACCIÓ EIVISSA, 24.08.2018. El diumenge 26 d'agost, el Festival Nits de Tanit. Músiques del Món presentarà el concert 'Diàspora' 
a càrrec de la cantant valenciana Mara Aranda. L'actuació serà a les 22 hores, davant l'edifici de la UIB -antiga Comandància 
Militar- al carrer Calvari 1 d'Eivissa.

Mara Aranda és una de les intèrprets valencianes més internacionals. Porta trenta anys de trajectòria professional durant els quals ha investigat i cantat músiques valencianes, turques, gregues, occitanes i músiques antigues, medievals i sefardites, que han deixat com a resultat més d’una vintena de discos mereixedors de premis i reconeixements per part de públic i també de la premsa especialitzada.

El concert que oferirà a Eivissa es centrarà en la recuperació del llegat musical sefardita, al qual li ha dedicat discos com ‘Música i cants sefardites d’Orient i Occident’, ‘Sephardic Legacy’ i ‘La música encerrada’. El seu treball d’investigació l’ha portat a viatges de residència a Tessalònica, Istambul i Jerusalem, per contrastar la informació i completar el repertori musical que no pot entendre’s deslligat del seu context històric i cultural. El 2017 aparegué la seua darrera producció musical, ‘Sefarad en el corazón del Marruecos’. Una oportunitat magnífica per descobrir una música de gran bellesa, de la mà d’una intèrpret amb una sensibilitat molt especial.

Els interessats poden adquirir les entrades o els abonaments telefonant al 680104856 en horari d’ 11 a 18.30 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 14 hores. També poden fer la reserva mitjançant al correu electrònic: promociocultural@conselldeivissa.es. Les entrades que s’adquireixin de manera anticipada tenen un preu de 10 euros. En el cas que decidiu fer la compra a l’últim moment, el preu a taquilla serà de 15 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *