Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

‘Memòries 1936_39’ al Casal Solleric

REDACCIÓ PALMA, 26.04.2019. El Casal Solleric treu a la llum les ‘Memòries 1936_39’. 
La mostra d’Antoni Garreta, Joan Vallespir i Marcos Vidal romandrà a la planta baixa 
fins al 16 de juny

El Casal exhibeix les “Memòries 1936_39”, d’Antoni Garreta, Joan Vallespir i Marcos Vidal. La mostra romandrà a la planta baixa fins al 16 de juny.

La proposta es composa d’ instal·lacions, llenços i escultures, entre d’altres llenguatges artístics. L’exposició va lligada a la memòria històrica, concretament es centra en els anys de la Guerra Civil a Mallorca. Els artistes reflexionen sobre aspectes inexplorats a partir de les persones que patiren la repressió de la guerra.

El Casal Solleric ha dut una línia expositiva sobre memòria que ha comptat amb artistes com Fernando Sánchez Castillo, José Ramón Amondarain, Olimpia Velasco o Rogelio López Cuenca i Elio Vega. A “Memòries 1936_39” Garreta, Vallespir i Vidal volen deixar constància no tant de les seves idees, sinó trobar caires inexplorats. Encletxes de llum, rastres de sorra, o trossets de paper o com va afectar el  conflicte al ciutadà del carrer. Es tracta d’un projecte artístic damunt memòria i història. La mostra ha itinerat per Porreres i Inca.

Compta amb la col·laboració de la Direcció General de Memòria Històrica de la Conselleria Cultura, Participació i Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *